CURS D’INICIACIÓ AL TEATRE

Comparteix:

Tots els dilluns de març a juny i de 19:30 h a 21:00 h

Iniciació al teatre. Gest, paraula, cos, jocs, improvisació i alguna sorpresa més.

Imparteix el curs: Jaume Ciurana i Carles Pitarch

Aquest curs consisteix en una formació fonamental, bàsica i essencial per a tots i totes que vulguin endinsar-se al món teatral. Tractarem les tècniques bàsiques que tot  actor o actriu de teatre necessita saber, mitjançant exercicis pràctics, a través d’improvisacions, gest, paraula… i amb ganes de passar-s’ho bé. D’aquesta manera, els participants progressivament aniran descobrint i interioritzant les tècniques essencials per a una bona interpretació teatral.

Preu: 20 euros al mes

Comparteix:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca