Comparteix:
TOTS ELS DILLUNS DEL MÓN.

Cursos de teatre per a totes les edats


Nivells 1 i Nens


En aquests nivells farem una recerca en el món de la interpretació. Mitjançant el joc i les improvisacions arribarem al coneixement de les regles bàsiques del teatre, fomentant l’escolta, la relació amb els companys i la imaginació. Al mateix temps, aprendrem a treballar la veu: com projectar-la, la vocalització, la fluïdesa i sobretot, la seguretat en el missatge. Tot això acompanyat del treball gestual: reconèixer el nostre cos i l’espai que ens envolta, treure bloquejos físics i relacionar el gest amb la paraula.

I per últim, posarem tots els coneixements assolits durant el curs en una coctelera per poder treballar el text, exercitant la memorització i la interpretació.

Dedicats a persones que volen tenir un primer contacte amb el teatre.

TEATRE NENS

Dijous de 17:30 a 18:30 (de 6 a 11 anys)

TEATRE NENS

Dijous de 18:30 a 19:30 (de 6 a 11 anys)

TEATRE JOVES 1

Dimarts de 17:30 a 19:30 ( de 12 a 18 anys)


NIVELLS 2


En aquests nivells  seguirem aprofundint els continguts apresos anteriorment. A partir del joc i de les improvisacions, ens endinsarem en el món de les emocions des de la veritat. Exercitarem la capacitat d’autogestionar-se una escena pròpia fent de dramaturgs, directors i actors. Treballarem el text de manera més exhaustiva i amb tot el que hem après podrem aconseguir més naturalitat a l’hora d’actuar.

Dedicats a persones que ja han realitzat cursos de teatre amb nosaltres o en altres llocs.

TEATRE JOVES 2

Dilluns de 17:30 a 19:30 (de 12 a 18 anys)

TEATRE ADULTS

Dilluns de 19:30 a 21:30 ( a partir de 19 anys)


INFORMACIÓ


INICI DE CURS: 

1r QUADRIMESTRE: dilluns 2 d’octubre fins dijous 8 de febrer

2n QUADRIMESTRE: dilluns 12 de febrer fins dijous 14 de juny.

INSCRIPCIONS: A partir de l’1 de setembre.

PREU: 40 € al mes / 145 € quadrimestre / 280€ anual.  (Teatre Nens: 30€  (5€ matrícula))

(a part s’ha de fer soci/a de l’entitat. 35 euros adults – 20 euros menors. Una única quota)

PROFESSORES: Alba Aluja Mollar, Georgina Llauradó Camps, Irene Benavent Bodro i Lourdes Domènech Gonzàlez (grup de Nens)

Aquí podreu trobar tots els dies de classes i festius

Captura de pantalla 2017-08-28 a las 9.44.47


COM INSCRIURE’S


Omplir el full d’inscripció corresponent i enviar-ho alesartisteslocals@gmail.com

 

Inscripció  Teatre Adults

Inscripció Teatre Joves 1

Inscripció Teatre Joves 2

Inscripció Teatre Nens

Us esperem!

 

El Moment de Cantar

Arriba al Bravium “El Moment de Cantar”

Tothom pot cantar! Si, si… Tú també pots! Si tens ganes de descobrir-te com a intèrpret i conèixer més a fons les possibilitats de la teva veu, , aquest es el teu moment:

Des del Bravium Teatre volem oferir a tothom l’oportunitat de traballar, gaudir de la veu i cantar i és per això que… obrim un espai de cant!

Oferim:

Sessions de cant individual (sessió de 45 min 2 dimarts al mes):

-Aportació per 1 sessió 25 euros.

-Bono 8 sessions 180 euros (22,5 euros per sessió).

Professora: Georgina Llauradó Camps.


GEORGINA LLAURADÓ CAMPS

Actriu i cantant. Formada al Centre d’Estudis de Veu i Interpretació Eòlia de Barcelona. Comença a treballar als 19 anys cantant a la formació La Padrina

Durant 3 anys interpreta a Sophie, personatge protagonista, a “Mamma Mia!!”(Barcelona, gira nacional i Madrid), també interpreta a la Cantània a “Arion i el Dofí” d’ Albert Guinovart a l’Auditori de Barcelona

Més tard serà la Marta a “180º de Cel” (Cia. La Virgueria), i la Mia a “Dreamin’ & Rappin” al Versus Teatre i en gira, espectacle que després esdevindrà “Shakespeare on the beat” al Grec 2014 (musical hip-hop basat en “El Somni d’una nit d’estiu”) . També serà la Rateta al musical de petit format Zoomwatts.

Al 2014 interpreta també a la Linda de Germans de Sang dins la gira de la producció que ha guanyat els Premis Butaca a millor musical.

El 2012 funda també la Cia. The Marshmallow Girls, companyia de teatre musical de petit format amb la que ja ha estrenat tres espectacles, “Christmas Rock”, “I Got Gershwin” i “What did you expect from Mr Spector (La veritable història de Les Ramonettes)”

Actualment compagina la seva feina de productora i docent a Les Artistes Locals i l’escola Eòlia, les seves actuacions amb The Marshmallow Girls, Zoomwatts, i el micromusical “Tot esperant Joel Joan”.Bravium Teatre

Bravium Teatre

lesartistaslocals

Comparteix: