Comparteix:
TOTS ELS DILLUNS DEL MÓN.
TEATRE PER A TOTES LES EDATS.

  • NENS      ––––––––––– dijous de 17:30 a 18:30h ––––––– de 6 a 11 anys
  • JOVES 1 ––––––––––– dimarts de 17:30 a 19:30h ––––––– de 12 a 17 anys
  • JOVES 2 ––––––––––– dilluns de 17:30 a 19:30h ––––––– de 12 a 17 anys
  • ADULTS ––––––––––– dilluns de 19:30 a 21:30h ––––––– més de 18


NIVELLS 1 I NENS

En aquests nivells farem una recerca en el món de la interpretació. Mitjançant el joc i les improvisacions arribarem al coneixement de les regles bàsiques del teatre, fomentant l’escolta, la relació amb els companys i la imaginació. Al mateix temps, aprendrem a treballar la veu: com projectar-la, la vocalització, la fluïdesa i sobretot, la seguretat en el missatge. Tot això acompanyat del treball gestual: reconèixer el nostre cos i l’espai que ens envolta, treure bloquejos físics i relacionar el gest amb la paraula.

I per últim, posarem tots els coneixements assolits durant el curs en una coctelera per poder treballar el text, exercitant la memorització i la interpretació.

Dedicats a persones que volen tenir un primer contacte amb el teatre.NIVELLS 2

En aquests nivells seguirem aprofundint els continguts apresos anteriorment. A partir del joc i de les improvisacions, ens endinsarem en el món de les emocions des de la veritat. Exercitarem la capacitat d’autogestionar-se una escena pròpia fent de dramaturgs, directors i actors. Treballarem el text de manera més exhaustiva i amb tot el que hem après podrem aconseguir més naturalitat a l’hora d’actuar.

Dedicats a persones que ja han realitzat cursos de teatre amb nosaltres o en altres llocs.


INFORMACIÓ


INICI DE CURS:

1r QUADRIMESTRE: dilluns 3 d’octubre fins dijous 9 de febrer

2n QUADRIMESTRE: dilluns 13 de febrer fins dijous 15 de juny.

LLOC: BRAVIUM TEATRE (Carrer de la Presó 13, Reus)

INSCRIPCIONS: A partir de l’1 de setembre.

PREU: 40 € al mes / 145 € quadrimestre / 280€ anual. (Teatre Nens: 30€ al mes + 5€ de matrícula)

PROFESSORES: Alba Aluja Mollar, Georgina Llauradó Camps, Irene Benavent Bodro i Lourdes Domènech Gonzàlez (grup de Nens)

Aquí podreu trobar tots els dies de classes i festius

CALENDARI ESCOLAR


COM INSCRIURE’S


Omplir el full d’inscripció corresponent i enviar-ho a lesartisteslocals@gmail.com

 

El dia 13 de febrer comencem un nou quadrimestre en els CURSOS DE TEATRE

INSCRIPCIONS OBERTES!
Si tens entre 12 i 17 anys, i vols fer teatre, envia’ns un correu a lesartisteslocals@gmail.com

Us esperem!

El Moment de Cantar

Arriba al Bravium “El Moment de Cantar”

Tothom pot cantar! Si, si… Tú també pots! Si tens ganes de descobrir-te com a intèrpret i conèixer més a fons les possibilitats de la teva veu, , aquest es el teu moment:

Des del Bravium Teatre volem oferir a tothom l’oportunitat de traballar, gaudir de la veu i cantar i és per això que… obrim un espai de cant!

Oferim:

Sessions de cant individual (sessió de 45 min 2 dimarts al mes):

-Aportació per 1 sessió 25 euros.

-Bono 8 sessions 180 euros (22,5 euros per sessió).

Professora: Georgina Llauradó Camps.


GEORGINA LLAURADÓ CAMPS

Actriu i cantant. Formada al Centre d’Estudis de Veu i Interpretació Eòlia de Barcelona. Comença a treballar als 19 anys cantant a la formació La Padrina

Durant 3 anys interpreta a Sophie, personatge protagonista, a “Mamma Mia!!”(Barcelona, gira nacional i Madrid), també interpreta a la Cantània a “Arion i el Dofí” d’ Albert Guinovart a l’Auditori de Barcelona

Més tard serà la Marta a “180º de Cel” (Cia. La Virgueria), i la Mia a “Dreamin’ & Rappin” al Versus Teatre i en gira, espectacle que després esdevindrà “Shakespeare on the beat” al Grec 2014 (musical hip-hop basat en “El Somni d’una nit d’estiu”) . També serà la Rateta al musical de petit format Zoomwatts.

Al 2014 interpreta també a la Linda de Germans de Sang dins la gira de la producció que ha guanyat els Premis Butaca a millor musical.

El 2012 funda també la Cia. The Marshmallow Girls, companyia de teatre musical de petit format amb la que ja ha estrenat tres espectacles, “Christmas Rock”, “I Got Gershwin” i “What did you expect from Mr Spector (La veritable història de Les Ramonettes)”

Actualment compagina la seva feina de productora i docent a Les Artistes Locals i l’escola Eòlia, les seves actuacions amb The Marshmallow Girls, Zoomwatts, i el micromusical “Tot esperant Joel Joan”.

TEATRE A LA FRESCA

Aquest estiu tornen els cursos de teatre per a joves i adults:

TEATRE A LA FRESCA

DESTAPA LA TEVA CREATIVITAT I LLENÇA’T A LA PISCINA!!!!

Inscripcions i informació a continuació…

TEATRE JOVES

Del 3 de juliol al 21 de juliol
DILLUNS, DIMECRES I DIVENDRES
de 10h a 13h.

Preu: 90€

ON? A LA PALMA de Reus

A QUI VA DIRIGIT?

Curs de teatre obert per a tots aquell(e)s que ja heu fet teatre anteriorment o ho voleu provar per primera vegada o voleu passar un estiu diferent i divertit.
Aquest curs us donarà coneixements de les arts escèniques, eines pel dia a dia i seguretat.

QUÈ ES FARÀ?

A partir de jocs, improvisacions i exercicis teatrals anirem descobrint les diferents regles i eines de la interpretació. Una primera pinzellada per la gent que no ha fet mai teatre i un entrenament actoral pels que ja hagin realitzat algun curs anteriorment.
Tots aquests aspectes els posarem en pràctica preparant algunes escenes, on ells seran els guionistes, els directors i actors.

PER FER L’INSCRIPCIÓ?

Envia la fitxa d’inscripció (fes clic a l’enllaç de sota) a lesartisteslocals@gmail.com

INSCRIPCIÓ TEATRE A LA FRESCA JOVES

TEATRE ADULTS

Del 3 de juliol al 19 de juliol
DILLUNS I DIMECRES
de 19h a 20:30h.

Preu: 55€

ON? A LA PALMA de Reus

A QUI VA DIRIGIT?

“Actuar”, en molts idiomes, vol dir jugar (play, jouer…) aquesta seria la base del curs. Jugar a ser altres persones, jugar a relacionar-nos, jugar a improvisar despertant la nostra imaginació, jugar a deixar-nos anar i perdre les vergonyes, controlant el nostre cos i veu i jugar i passar-nos-ho bé fent teatre.

Aquest taller està orientat per tothom que tingui un interès en el món teatral, ja sigui com a primer contacta o com una continuïtat d’entrenament actoral.

QUÈ ES FARÀ?

A partir de jocs, improvisacions i exercicis teatrals anirem descobrint les diferents regles i eines de la interpretació.
Tots aquests aspectes els posarem en pràctica preparant algunes escenes, on sereu els guionistes, els directors i actors.

PER FER L’INSCRIPCIÓ?

Envia la fitxa d’inscripció (fes clic a l’enllaç de sota) a lesartisteslocals@gmail.com

INSCRIPCIÓ TEATRE A LA FRESCA ADULTSBravium Teatre

Bravium Teatre

lesartistaslocals

Comparteix: