Comparteix:

Desprès de la davallada de l’any passat (1983) i amb la nova Junta Directiva presidida pel Sr. Josep Maria Vernis, el Bravium intenta tornar a la normalitat.

[separator-title]1984.-[/separator-title]

Ll’activitat teatral, fou a càrrec del Sr. Salvador Maria Forès que dirigir l’Estel de Natzaret a primers d’any, Joan Cogul, conjuntament amb Jaume Ciurana posen en escena “24 Hores d’Inspecció”, David Constantí, “El Penúltimo Suspiro” i Jaume Amenós, “Don Cuan Tanorio”, el de sempre i també l’Innocentada que serà l’última que es representi després de 10 anys de representacions.

També aquest any tornen les “VIII 24 hores de Tennis Taula” que seran les últimes que s’organitzen, així com un torneig local femení de Tennis Taula per les Festes de Misericòrdia.

Participació de la Xaranga al Carnaval, i el 8 de juliol un grup de persones de l’Entitat torna a participar a la “Segona Anada a l’Antiga Reus – Salou – Reus.

Al mes d’agost la Xaranga del Carnaval participa a les Festes del Turisme de Salou “Nits Daurades” obtenint el primer premi com a la millor Xaranga forana.

Encara que no fou molta l’activitat teatral, queda salvada, ja que organitzat per l’I.B. Gaudi, el I.B. Salvador Vilaseca i el I.P. Baix Camp, té lloc al nostre teatre la “Primera Mostra de Teatre de BUP i FP. de les nostre comarques” dels dies 5 al 10 de març amb un total de 19 representacions. El Lou Bennet Trio, fan concert de Jazz i el Grup d’Aficionats al teatre de Vilaplana posen en escena l’obra “Evita”.

Per Nadal es torna a representar l’Estel de Natzaret.

[separator-title]1985.-[/separator-title]

Continuen les representacions del “Pastorets”, Jaume Amenós posa en escena les obres “Maria Rosa” i “Don Cuan Tanorio”, Joan Cogul les “Llàgrimes d’Angelina”, també té lloc un recital de Jazz. També com l’any passat té lloc la “Segona Mostra de Teatre de BUP. i FP. de les nostres Comarques” amb un total de 22 representacions.

[separator-title]1986.-[/separator-title]

Aquest any solament es representen dues obres dirigides per Joan Cogul “Un Barret de Palla d’Itàlia” i “El Retaule del Flautista”

[separator-title]1987.-[/separator-title]

Continua la poca activitat teatral, Joan Cogul posa en escena “La Gaite Parisienne” que també es representa a Alcover, Reus – La Palma, Ulldemolins, Maspujols, Vilanova d’Escornalbou, Reus – Xalets Quintana i Porrera.

Té lloc, per elecció de nova Junta Directiva una Assemblea General Extraordinària, en la que es presenta una única candidatura encapçalada pel Sr. Josep Maria Vernis, que continua com a President havent-hi solament canvis a diferents càrrecs de la Junta.

[separator-title]1988.-[/separator-title]

Comença l’activitat el dia 1 de febrer, amb la “Primera Mostra de Masses Corals” amb la participació de “Coral Dolça Catalunya de Riudoms” “Coral Nova Unió de Vilaseca” i “Coral Augusta de Tarragona”.

El dia 9 de febrer els alumnes de I.B. Gabriel Ferrater, posen en escena una Mostra de Teatre.

El dia 28 de febrer es fa una vetllada artística homenatge a Josep Maria Gomis (e.p.r) amb la participació d’altres Entitats de Reus.

En quan als nostres directors Salvador Maria Forès dirigeix l’obra “La Corona d’Espines”, Jaume Amenós “Don Cuan Tanorio”, Joan Cogul “Els Pastorets l’Estrella de Nadal”, continua doncs essent poc el teatre que es representa a casa nostra.

[separator-title]1989.-[/separator-title]

Continua la representació de l’Estrella de Nadal”, Salvador Maria Forès torna amb “La Corona d’Espines”, Jaume Ciurana amb “La Taca de Cafè” i Jaume Amenós amb “Don Cuan Tanorio”. La Congregació Mariana organitza un festival el 21 de gener.

Finalitza aquesta etapa que encara si que no ha estat molt forta amb l’activitat teatral, si que ha servit per tornar a reagrupar força gent, especialment als Socis i no oblidar que Josep Maria Vernis s’enfronta, no solament a la tasca pròpia de President si no a procurar tornar a posar l’Entitat i a les persones que gaudeixen d’ella al lloc que a cada ú els pertoca i que Bravium tornés a ser el que sempre havia sigut.

 

Comparteix: