AGENDA JUNY 2014

Comparteix:

AGENDA JUNY 2014

Comencem aquesta programació del mes de juny amb l’espectacle “Melodia pels 5 sentits” amb una selecció de poemes d’autors clàssics catalans, un per cada sentit del cos. Poesia i música acompanyades d’una projecció de vídeo a l’escenari. Amb Laura Barrero, Lídia Papió i Jordi Francesch.

Al cafè del Bravium seguim amb el col·lectiu d’escriptores de diversos gèneres vinculades amb Reus amb una lectura literària amb les narracions premiades en diverses edicions del “premi Antònia Abelló”

Com cada any anem de pelegrinatge a Montserrat. Enguany serà la 71èna edició. Del 6 al 9 de juny.

No podia faltar la màgia de la mà del l’Associació de mags i il·lusionistes de Catalunya (AMIC). Divendres 6 de juny al bar i el 8 de juny en sessió matinal al teatre.

Arriba la 4ª edició SIMFÒNIC. 130 concerts simultanis i gratuïts realitzat per 7000 estudiants d’escoles de música a 130 racons emblemàtics de Catalunya i Balears. La ciutat de Reus també hi participa en aquesta edició del festival amb varis concerts en diferents punts de la ciutat com al Bravium Teatre. http://www.simfonic.org/premsa-2014

Aquest mes de juny també tenim un espectacle musical de la mà del Cor Ciutat de Reus amb “Històries de la ràdio musical”

Tindrem una nova sessió del Club de lectura. En aquest ocasió comentarem el llibre “La neta dels senyor Linh” de Philippe Claudel.

Arriba una nova edició del MERCAT AL MERCADAL. Ja en van 16. Amb la participació de 70 figurants del Bravium que representaran oficis i personatges d’època per donar encara més vida al muntatge.

La companyia de teatre, “Les Artistes locals”, juntament amb els alumnes del taller de teatre “Tots el dilluns del món” faran la 4ª mostra de teatre.

Per acabar aquest mes de juny i quasi la temporada, com cada any arriben les esperades “Varietes de Sant Pericu” als jardins de la casa Rull, (IMAC) on diferents grups i artistes creatius de les més diverses vessants fusiones el seu coneixement per presentar-nos un espectacle de varietat cada dia. Teatre, música, dansa, màgia, humor…

Els dies seran el 25, 26 i 27 a les 21:00 h.

Esperem que us agradi aquesta programació i que la pugueu gaudir

 

 

Comparteix:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca