AGENDA DESEMBRE 2014

Comparteix:

AGENDADESEMBRE2014 PDF

Per acabar aquest any 2014, hem programat un seguit d’actes que esperem us puguin agradar i compartir amb tots nosaltres.

Comencem el dia 8 amb el grup LIRYCAS que ens oferiran un espectacle carregat de música dels generes com la sarsuela, revista i cuplés.

El dia 13 tindrem el 23è CONCERT DE GRALLERS amb 5 grups participants.

El diumenge 14 en sessió matinal ens visitarà la companyia LLETRALLIGADA amb l’espectacle “DE BÈSTIES”, amb lectures de poemes i cançons de temàtica bestial adreçat al públic més petit.

El dijous, 16 tindrem una nova sessió del Club de lectura. Aquesta vegada la farem juntament amb els membres dels Clubs del Baix Camp, a la Biblioteca Pública Xavier Amorós i amb motiu de l’any Paco Candel farem el comentari del llibre ELS ALTRES CATALANS.

El divendres 19, podrem gaudir d’una selecció de curtmetratges del FEC FESTIVAL.

Per obrir boca per les festes de Nadal, el dissabte dia 20 tindrem als components de la Rumba Ebrenca “LO GITANO BLANC”. Algunes veus diuen que aquests ritmes del Gitano Blanc van influir decisivament al Pescadilla, màxim exponent de la “Rumba catalana”, així com també Peret, Gato Pérez i altres.

Ja a les portes de Nadal, el diumenge dia 21 ens tornarà a visitar el cantautor TONI SUBIRANA amb l’espectacle “TONI SUBIRANA CANTA LA POESIA DEL NADAL”. Cançons sobre poemes de Carner, Foix, Guimerà, Maragall, Martí i Pol, Salvat Papaseit i verdaguer.

per acabar l’any, el diumenge dia 28, els Amics de l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Catalunya, ens oferiran una GRAN GALA DE MÀGIA DE NADAL .

Esperem que tots aquest actes us puguin agradar i els pugueu gaudir.

BON NADAL i BONES FESTES!

Comparteix:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca