AGENDA OCTUBRE 2016

Comparteix:

agenda octubre 2016 pdf

Avui és un gran dia per a la família del Bravium.
La renovació de les butaques de la sala ja han acabat.
Només queda una bona neteja a fons i a punt per obrir de bat a bat les portes del Bravium teatre a tot el públic en general.
Vull agrair en primer lloc a totes les persones del Bravium teatre per la seva col·laboració indispensable en l’esmentada renovació. Ha estat un estiu dur i carregat de feina i que en tot moment us heu entregat amb il·lusió a desenvolupar aquesta tasca. També vull agrair al Sr. Carles Pellicer, Alcalde de Reus, Sr. Hipòlit Monseny (Regidoria de Via Pública), Sra. Yolanda Fontgibell (IMAC) i en especial al personal del Departament de Brigades Municipals que ens han facilitat el seu trasllat i que sense totes aquestes persones no hagués estat possible aquesta renovació que a la fi podreu gaudir totes les persones que ens vinguin a veure en qualsevol dels espectacles programats properament.

Gràcies i amunt Bravium!

Engeguem la maquinaria per a afrontar una nova temporada.

Aquí us deixem tota la programació de Bravium teatre per al mes d’octubre.

Ens agradaria molt que vinguéssiu i així poder-vos saludar personalment

Que la gaudiu!!

Ferran Figuerola – President de Bravium teatre

Comparteix:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca