Comunicat de Bravium Teatre

Comparteix:

Des de Bravium Teatre volem posar de manifest el nostre rebuig vers els atacs que aquests dies estem rebent el poble català i els nostres drets civils. També volem mostrar el nostre suport a les institucions catalanes, tot posant de manifest el nostre compromís amb la llibertat d’expressió i amb la democràcia.

Perquè és des del civisme, des de la pau i amb un somriure com entenem que ha de ser la nostra societat.

Comparteix:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca