NO ET PREOCUPIS, ULLS BLAUS

Comparteix:

Bravium Teatre presenta

“NO ET PREOCUPIS, ULLS BLAUS” De Sergio Zurita

Amb CARLES PITARCH I JOSEP LOZANO

Direcció JORDI VALL

SINOPSI: L’acció esdevé en la nit del 5 d’abril de 1994, poc abans del suïcidi del famós vocalista de Nirvana, Kurt Cobain a la seva casa de Seattle, quan després d’injectar-se heroïna en un braç i escriure la seva nota suïcida, agafa una escopeta Remington, la carrega, se la posa al front i quan està a punt de prémer el gallet, una llum il·lumina l’habitació i apareix la silueta de Frank Sinatra amb un got de Whisky en una mà i en l’altra un micròfon amb el qual canta “The best is yet to come”.

Aquest és el començament de No et preocupis, ulls blaus, una trobada extraordinària, on dos grans de la música popular americana i referents de diferents generacions i de la música, es reuneixen per a confrontar la seva visió de la vida. Una trobada imaginària, un intent per canviar el destí, una carícia, un gest abans de morir.

Reserves: fes clic damunt del dia i omple el formulari al peu:

Dia 01 de Juny a les 20:30H

Dia 02 de Juny a les 18:00H

PREU ENTRADA: 10 EUROS NO SOCIS – 8 EUROS SOCIS

Comparteix:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca