AGENDA OCTUBRE 2020

Comparteix:

AGENDA OCTUBRE 2020

Després de quasi bé 7 mesos amb el teatre Bravium tancat sense cap representació a l’escenari pels motius provocats per la Covid-19, arranquem una nova temporada amb totes les mesures i precaucions sanitàries per a poder gaudir dels espectacles programats. Ho fem amb molta il·lusió i amb molta empenta gràcies a totes les persones que formen l’equip de Bravium teatre.

A totes elles els hi vull transmetre les gràcies per suportar 7 mesos d’inactivitat i també les vull felicitar per les aportacions que han fet possible poder tornar a obrir el Teatre i l’Entitat.

Ara, només ens fas falta tu. Et demanem el teu suport i que vinguis al teatre. Tot això ho fem per TÚ!

Gràcies

Ferran Figuerola – president

Comparteix:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca