AGENDA MARÇ 2021

Comparteix:

AGENDA MARÇ 2021 PDF

Bones

Nosaltres seguim insistint amb la Cultura segura i per això, després d’una parada tècnica del mes de febrer, volem seguir oferint espectacles al nostre teatre.

Per això aquest mes de març, hem programat dos espectacles de màxima qualitat. Els dos lligats a la música, on es podrà gaudir de la professionalitat i la delicadesa d’aquests dos espectacles. Això si, només ens fas falta tu.

 

Que ho gaudim!

Ferran Figuerola – President de Bravium teatre

Comparteix:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca