AGENDA GENER 2023

Comparteix:

28 DE GENER a les 20:00h

DEFINICIÓ: Reunió de subjectes cantaires relacionats amb Atelier de la Veu, amants d’experimentar inquietuds , vivenciar sentiments i expressar-se segons el seu ideal vocal i habilitats a l’empara de músics de categoria professional que aportin la seva experiència amb aquesta finalitat.

IMPRESCINDIBLE: Gaudir, col·laborar, compartir, intercanviar. Estimar la música. Viure-la de manera senzilla sense pretensions. Naturalitat

COL·LABORA:

Músics: Sergi Esparza, Miguel Viejo, Fernando Garcia-Ramos i Iván Sáez.

Dramatització: Neus Ceballos

Organització: Angie Rodríguez

 

Comparteix:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca