COMUNICAT

Comparteix:

COMUNICAT BRAVIUM TEATRE

Benvolguts socis i sòcies. Us volem comunicar el següent:

L’Alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i l’Arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, han signat aquest dimecres, 4 d’octubre el conveni entre la Parròquia Prioral de Sant Pere Apòstol i l’Ajuntament de Reus per a la rehabilitació, la cessió i el manteniment de l’activitat cultural de l’espai escènic situat al carrer de la Presó, 13, on fins fa més de dos anys Bravium Artístic i Cultural hi tenia la seva seu social.

L ‘acord preveu impulsar la rehabilitació i posada al dia de l’edifici per tal que pugui complir la funció de dinamització cultural i foment de les arts escèniques en benefici de tota la ciutadania, amb perspectiva d’usos culturals, socials i cívics. 

La signatura del conveni implica la cessió d’un dret de superfície de l’immoble en favor de l’Ajuntament de Reus amb una durada de 50 anys. El consistori es farà càrrec del projecte i les obres de rehabilitació; i farà ús de les instal·lacions, llevat d’uns espais a la segona planta que seran per a l’ús de l’Arquebisbat.

Donada la trajectòria i l’activitat desenvolupades per l’Associació Bravium Artístic i Cultural, l’acord també preveu que l’Ajuntament donarà cabuda de forma estable i continuada a la seu social i a l’activitat d’aquesta entitat al teatre rehabilitat. Aquest ús es regularà mitjançant un conveni específic.

La signatura s’ha dut a terme al Centre Cultural el Castell del Cambrer i també ha comptat amb l’assistència de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; el Prior de la Prioral de Sant Pere, Joaquim Fortuny; el qui va ser Prior durant la negociació de l’acord, Joan Antoni Cedó; el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, i el president de l’Associació Bravium Teatre, Ferran Figuerola.

A graït a l’actual equip de Govern per portar a terme la signatura del Conveni definitiu encapçalat per l’Alcaldessa Sandra Guaita, així com a la Presidenta de la Diputació de Tarragona Noemí Llauradó, a l’Arquebisbat de Tarragona amb el Sr. Arquebisbe Joan Planellas i al Prior de la Prioral de Sant Pere Sr. Joaquim Fortuny. Amb tot el respecte per la decisió de les persones i càrrecs presents en aquest acte, he trobat a faltar membres de l’anterior equip de Govern encapçalat pel Sr, Carles Pellicer que ha estat durant dos anys dirigint les negociacions del Conveni juntament amb el Prior de Sant Pere Sr. Joan Antoni Cedó present en aquest acte de signatura.

A partir d’aquest moment, ens toca treballar per la Cultura esperant poder tenir un tercer teatre municipal per a la Ciutat el més aviat possible i poder tornar a casa juntament amb vosaltres.

Resto a la vostra disposició

Ferran Figuerola Gual – President de Bravium Artístic i Cultural

Comparteix:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca