AGENDA MARÇ 2014

Comparteix:

AGENDA Marc 2014  PDF

Aquest mes de març comencem amb el tradicional Sopar de Carnaval 2014

Seguim amb una nova sessió del Club de Lectura Bravium – Òmnium amb el comentari del llibre “Balzac i la petita modista xinesa”.

Amb Motiu de les festes de Sant Tomà, l’Agrupació Pericial de Reus ens porta l’Opera Romàntica L’elisir d’amore . Es tracta d’una sessió Didàctica per entendre millor l’Opera sobre Projeccions en pantalla. Dirigida pel conegut periodista de televisió Marcel Gorgori.

L’Associació de Mags i Il · lusionistes de Catalunya – AMIC, ens portarà la seva Màgia durant dos dies

També Tindrem sessions de la FEC – FESTIVAL – FESTIVAL DE XVI EUROPEU CURTMETRATGES DE REUS

El Divendres, 14 de març hi haurà l’Assemblea General de Ordinària de Socis i Sòcies de l’Entitat

Seguim amb LUCKY LUKE PRUDUCCIONES Que presenten l’obra “La isla del tesoro”

El GRUP DE TEATRE DEL VENDRELL presenta l’obra TRIFULKES DE LA CATALANA TRIBU de Víctor Alexandre. Ens ofereix una visió de vegades irònica, d’altres paròdica, però sempre, com ja hem dit, amb autocrítica i amb molt sentit de l’humor.

Per acabar, Tindrem a l’HECTOR GRIMBER Y JORGE SALINAS amb l’obra de teatre EL COMPAÑAMIENTO, Una versión libre Basada en la obra del Mismo Nombre de Carlos Gorostiza. Una Combinación de Profundidad, humor, gancho y Calidad interpretativa

Esperem que us agradi aquesta programació i que la gaudiu.

Salutacions

Comparteix:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca