Cicle: Cinema de Terror

Comparteix:

cinema terrorBravium Teatre i la companyia Producciones Lucky&Luke, enceten aquest novembre el seu primer:

“Cicle de Cinema de Terror”.

Les projeccions tindràn lloc, un cop al mes, fins al juny de l’any que ve. Podeu veure totes les dates en el cartell del cicle. Cada sessió anirà precedida d’una lleugera introducció que ens permetrà situar-nos al context de l’obra i amb la que coneixerem més detalls de cadascuna. En finalitzar l’acte, farem un petit fórum en què us animarem a compartir la vostra opinió i comentaris.

Començarem el cicle el dia 29/10/2015, a les 20:00 hores, amb el film “La ragazza che sapeva troppo“. Es tracta d’una pel·lícula italiana dirigida per Mario Bava, estrenada el 1963 i és considerada com l’inici del gènere italià giallo.

Esperem que aquesta nova activitat sigui del vostre grat!!

Ah!!! I no us perdeu el tancament sorpresa!!!    🙂

Comparteix:
Tags:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca