NADAL 2016

Comparteix:

Sí, ho sabem!! Encara no s’ha acabat l’estiu i el Bravium ja parla del Nadal??? De fet, tots els que ens seguiu a les xarxes socials ja us ensumàveu alguna cosa, oi? Doncs avui, finalment s’ha desvelat el misteri en una roda de premsa!!

Bravium teatre i producciones Lucky&Luke presenten:

Cançó de Nadal

cansonadalUna adaptació de l’obra de Charles Dickens “Conte de Nadal” feta per Manuel Barroso, qui també creat les lletres de les cançons. Aquesta producció de Bravium teatre i Producciones Lucky&Luke, compta amb la composició musical d’en Josep Ferrer i la direcció de Benjamí Miguel.

Feia molt de temps que el Bravium Teatre no s’enredava en una producció de grans dimensions com aquesta. Aquesta proposta de Producciones Lucky&Luke pretèn agermanar tota una munió d’artistes i companyies de Reus. Persones de tots els àmbits artístics de Reus s’han involucrat en el projecte: l’Arnau Colom en la fabricació de titelles, Rut Enguita en la direcció de producció, Carles Pitarch  de Juandesafinado, les Artistes Locals que actuen junt a alumnes del seu curs de teatre….

Estem ben segurs que aquesta obra us agradarà tant com ha il·lusionat a tots els que hi intervenim:  actors, personal de vestuari, atrezzo, direcció, col·laboració… Més de 30 actors!!

Benjamí Miguel (director): “Una obra per agermanar als artistes de reus, enamorar al públic i als actors tal i com ens van enamorar a tots nosaltres el teatre, el Bravium i el Jaume Amenós. Creat amb la intenció de crear una nova tradició a Reus.”

Manuel Barroso (dramaturg i actor): “El repte era fer una adaptació per tots els públics sense perdre la part fosca de l’obra original”.

Neus Ceballos (actriu): “Una història bellísima que us farà emocionar i que em fa una gran il·lusió representar amb el Bravium teatre.”

Josep Ferre (compositor musical): “He creat una música gens pretenciosa per agradar a tothom.”

Ferran Figuerola (president de Bravium Teatre): “Una producció pròpia de gran envergadura com feia temps que no en fèiem.”

 


REPRESENTACIONS i RESERVES (Sel·leccioneu el dia de l’espectacle i ompliu les vostres dades al formulari corresponent):

[events_list search=”cançó de nadal”]


 

I per fer més amena l’espera, gaudiu d’un trosset d’una de les cançons de l’espectacle, interpretada per Neus Ceballos i amb el mestre Josep Ferre al piano.

Comparteix:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca