MANEL MARTI: OFICIS (EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA)

Comparteix:

FOTOGRAFIES DE MANEL MARTÍ al vestíbul del Bravium Teatre

Projecte Oficis

l’exposició OFICIS, al vestíbul del Bravium Teatre continua. Es pot visitar durant les representacions programades al teatre. No us ho podeu perdre!.

exposicio-manel-martiEl projecte OFICIS neix de la necessitat de donar a conèixer la feina d’algunes  professions que podem trobar en el nostre dia a dia, però que desconeixem els seus secrets. Alguns quotidians, altres no tan coneguts, però que tots tenen un fil en comú: la feina invisible que hi ha al darrera per arribar al seu objectiu. Des d’un artista faller, passant per un sabater artesanal, des d’un enquadernador fins a un director d’orquestra, des d’uns esquiladors d’ovelles fins a un fabricant d’instruments, des d’una filadora fins a una restauradora de vitralls. Vuit oficis ben diferents però a la vegada molt iguals, ja que tots els professionals que s’hi dediquen hi posen tota la passió en el que fan.  A passat mes d’un any des que es van començar a fer les primeres fotos, i en alguns casos amb més d’una sessió, per poder oferir els diferents moments del seu treball. I el tema queda obert, ja que s’han quedat al tinter alguns oficis més que potser donaran per ampliar els actuals.

Manel Martí

manelmartiNascut en 1963, i d’una generació en què els canvis tecnològics em van agafar fora del període de formació, vaig començar la meva afició a la fotografia de ben jove. Als 13 anys vaig guanyar un premi per una obra enviada a un programa estatal de TVE (en aquell moment l’única), superant una selecció de més de 1.500 fotografies. A partir d’aquell moment vaig tenir clara quina seria la meva vocació. Els 5 anys a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya a Barcelona em van donar una base de coneixements per intentar obrir-me pas en el difícil món de la fotografia. Co-fundador de la Televisió Local d’Esplugues, operador i editor d’imatge, col·laborador fotogràfic en diferents publicacions locals i comarcals, treballs de fotografia en diferents temàtiques i la formació continuada configuren el meu espai de creació i recerca.

ENTRADA LLIURE DURANT ELS DIES DE REPRESENTACIONS

Comparteix:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca