Estimat jorbor

Comparteix:

Avui la família bravium estem molt tristos. Ens ha deixat el Jordi Boronat, el nostre JorBor. Una persona estimada per tothom, que feia somriure a qualsevol a qui tenia al costat. Formava part ja no del nostre equip, sinó de l’equipament del teatre: acomodava els espectadors, recollia entrades, amenitzava les funcions abans que comencessin… i per suposat, feia d’actor.

Era Actor. En majúscules. Ja de jove amb els seus números còmics, dels monòlegs. De més gran amb grans interpretacions a “Entre aigua i anís” o “El malalt imaginari”, que sempre ens quedaran a la retina, talment com el seu darrer gran muntatge “Cançó de Nadal”, amb un altre personatge d’aquells que guardarem per sempre a la memòria.

A la memòria i al cor. T’hi tindrem sempre, Jordi. Te’n vas sabent-te estimat. Amb una exposició al nostre vestíbul mostrant a tot Reus el teu incomptable número d’autògrafs. Te’n vas com has viscut, discret i envoltat de rialles. Te’n vas amb el Jaume, i segur que entre els dos fareu que més d’un allà dalt mori altre cop, i de riure, que aquetes morts sí que són dolces.

Te’n vas, però no del Bravium. Aquí sempre hi tindràs un racó. Gràcies per tant, JorBor, gràcies.

 

Comparteix:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca