AGENDA JUNY 2019

Comparteix:

AGENDA JUNY 2019

Benvinguts/des

Aqui podreu trobar tota la programació de Bravium teatre per al mes de juny 2019

Amb aquesta programació donarem per finalitzada la temporada 2018/2019. Estarem en contacte per a la propera temporada que començarà el mes de setembre, concretament per les festes de la Mare de Déu de Misericòrdia.

Que tingueu un bon estiu!

Ferran Figuerola – President

 

Comparteix:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca