AGENDA MAIG 2015

Comparteix:

AGENDAMAIG2015

Aquest mes de maig hem programat un seguit d’espectacles ben variats.

Comencem amb màgia. El diumenge dia 3 a les 12:00 h, els AMIC ens oferiran un espectacle de màgia familiar.

Com cada mes de maig, ens arriba a Reus la Fira del Circ de Catalunya – Trapezi on hi haurà un desplegament d’actuacions per les places, carrers i teatres de Reus plens d’espectacles i muntatges escènics. Això serà del 7 al 10 de maig. Tota la programació detallada la podreu consultar a www.trapezi.cat

Dilluns dia 11 a les 19:30 h. tindrem un dels plats forts d’aquest mes. Bravium teatre acollirà la quarta edició dels tradicionals premis als que més Enganxen al Món de Reus que lliura el comunicador Josep Baiges. Enguany els premis canvien de nom, i passen a denominar-se Premis AMENÓS ALS QUE MÉS ENGANXEN en memòria de qui va ser President de l’Entitat.

IMPORTANT!! Aquest acte del dia 11, s’ha aplaçat per finals de maig. Ja anunciarem exactament la data

– la data serà el dilluns dia 1 de juny a la mateixa hora 19;30

Diumenge dia 17 a les 19:00 h. Tindrem sessió teatral de la mà del Grup de teatre “Maiestard” amb l’obra CABARET. Aquesta obra es caracteritza per esquetxos curts, en clau d’humor i amb tocs satírics. No us ho podeu perdre!

Divendres dia 22 a les 18:30 h seguim amb els DIVENDRES LÍRICS amb l’Alegria de la Sarsuela – Antologia còmica, de la mà de la soprano Maria del Carme Duran i del tenor Josep Antón González.

Dissabte dia 23 a les 20:00 h i com ja va sent habitual, el Grup d’Havaneres “BALANDRA” farà la presentació de la present temporada amb el seu repertori on a més de tocar música marinera hi tenen cabuda altres ritmes sense desmerèixer gens ni mica el gènere.
Hi haurà rom cremat per a tothom!

Diumenge dia 24 a les 18:30 h seguim amb més teatre. Aquesta vegada ens visiten “Els Mcgregor” amb l’obra de teatre “Up All Night” basat en “El somni d’una nit d’Estiu” de William Shakespeare.

Dijous dia 28 a les 18:30 h tindrem una nova sessió amb els concerts temàtics de la cantant de l’Orquesta Maravella Isabel Hernández. Aquesta vegada ens proposa un “Viatge pels grans musicals de tots els temps”.

Acabem el mes el divendres dia 29 a les 22:00 h. Amb el monologuista “ALVARO CARMONA” amb el seu show “YO SOY” El còmic més original, productiu i imprevisible del panorama actual.

Esperem que us agradi aquesta proposta de programació i esperem poder-vos saludar personalment.

Ferran Figuerola
President

Comparteix:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca